28.
sep - 2017

BARBOUR SINCE 1894

Vi ønsker å gi en viktig beskjed til guttene i Trondheim, både nyinnflyttede og fastboende:
I følge målestasjonen på Værnes har vi totalt 93 dager i løpet av året der det er over 3 mm med regn, og den totale mengden nedbør i løpet av året er 892 mm. Med dette ønsker vi å fastslå at den beste investeringen dere kan gjøre i klesskapet deres er å kjøpe en ordentlig regnjakke.
En som tåler ei ordentlig regnskur, år etter år.

Barbour – etablert i South Shield, England allerede i 1894. John Barbour så behovet for vanntette plagg som man faktisk kunne bevege seg i, da markedet på den tiden kun tilbydde stive allværsjakker. Siden den gang har han holdt det engelske samfunnet beskyttet mot både vær og vind. Barbour har blitt verdenskjent for sin unike forståelse for et liv utendørs, og etter 100 år på markedet står de fremdeles sterkt ved sine viktigste verdier: kvalitet, varighet, og med et godt øye for detaljer. I dag er det den femte generasjonen etter John som styrer Barbour-skuta, og de kjente Barbour-jakkene blir distribuert verden over.

Så, hva er så spesielt med jakkene fra Barbour? De var som sagt verdens pionerer innenfor produksjon av «oil-skin» allværsjakker, og merkenavnet «Barbour» har blitt synonymt med jakkemodellen «oil-skin».  Når flere av oss tenker på en «oil-skin» jakke, så dukker jo tanken på en Barbourjakke opp kun millisekunder senere. Vi forbinder jakkene med den engelske naturen, leirdueskyting, og revejakt. Den britiske kongefamilien sverget til jakkene allerede da Dronning Elizabeth var kronprinsesse. Kan vi få noe mer britisk enn Barbour, sånn egentlig?

Barbour har fremdeles hovedkvarteret sitt i den engelske byen, og mye av produksjonen foregår også her. Dette er for å garantere at hvert eneste plagg fra Barbour er laget av et nøye utvalg av mennesker som er spesialister innen fagfeltet. Det som skiller Barbour mest fra andre merker er definitivt deres fokus på varighet; kun det beste materialet er godt nok. 100 % bomull med lange fibre, solide messingknapper og slitesterke glidelåser. Hva mer trenger man? En enkel jakke består av over 15,000  sting sydd gjennom to tykke stoffbiter. Dette sørger for at sømmene er helt vanntette. Faktisk så er til og med tråden vanntett! En Barbour jakke trenger pleie, og den trenger  å bli vokset fra tid til annen, men husker man på det, så har man jakken i evig tid…


James Bond returnerer hjem til barndomshjemmet i ført en jakke fra Barbour,  i filmen «Skyfall»

Kom innom å prøv jakkene selv! 🙂

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits