Høyer Trondheim

COPENHAGEN FASHION WEEK

Sist uke besøkte Høyer Trondheim moteuka i København, og selv om den danske hovedstaden ønsket oss velkommen med sur vind og regn var runawayen brennheit! Vi har kikket på høstens mote og gjorde innkjøp til en spennende sesong. Tunge strikk, dype farger og myke materialer var mye å se sammen med lekne detaljer og mønster. Bloggere og it-jenter var samlet med fotografer og moteinteresserte. Vi gjorde mange innkjøp, og var på flere show, og i dag vil vi dele vår opplevelse med dere.

 

Foto: @visualmischief

 

DAG 1

Den første dagen dro vi i hovesak på innkjøp, og vi startet dagen hos Hotel Particulier der vi satte opp bestilling av mange deilige plagg i ull og cashmere. Her kunne vi se at bordeaux og mosegrønn var fargene de satset på til høsten sammen med de klassiske fargene som beige og sort. Hotel Particulier har mange deilige og varme klær, som er perfekt i en norsk høstgarderobe.

Etter en hyggelig start på dagen dro vi videre til Revolver, som er en messe der mange forskjellige brands har utstilling. Der var det mange inntrykk, farger og mennesker. Vi besøkte Woolrich som hadde stand for å handle inn høstens jakker. I følge tilbakemeldingene på Snapchat ser det ut som om flere gleder seg allerede! 😀

Deretter sto fargerike M Missoni for tur. Vi elsker både showrommet og kolleksjonen, og man kan umulig la være å smile med alle de flotte plaggene rundt seg. Vi har akkurat fått inn vårkolleksjonen i butikken som er preget av rosa og gull, mens høstkolleksjonen ble preget av varme toner blant annet i oransje.

Vi gjorde også vårt andre innkjøp hos Rossignol. Den første kolleksjonen er like rundt hjørnet til butikken nå, og vi gleder oss veldig til å se det i hyllene våre!

Når man løper fra flyplassen til innkjøp og til show er det viktig å ha på seg noe man er komfortabel i, samtidig som man føler seg fresh. Derfor valgte vi alle jeans den første dagen. Lisbeth til venstre har på seg den populære buksemodellen fra Mih med bootcut og gode sneakers fra Valentino. Ingrid i midten hadde på seg en superkul ankelbukse fra j.brand og selvsagt sko fra Hogan, og Kari hadde på seg nyheten fra Mih med ankelboots fra ATP.

VI tok en kort pause fra innkjøp for å se By Malene Birger sitt moteshow. De hadde en ny vri på visningen sin i år, der de viste frem en film de har laget på forhånd med den nye kolleksjonen.  By Malene Birger er kjent for å ha sterke og klare farger i plaggene sine, og denne kolleksjonen var intet unntak.  Vi så både flotte mintfarger, sterke rosatoner og mye gult i både stilrene dresser og de populære strikkegenserne deres.

Vi avsluttet dagen med innkjøp hos DVF som er kjent for sine lekre selskapskjoler og søte bluser, og vi fant selvsagt noen skatter som blir perfekte til sommeren og høsten i butikken.

 

DAG 2

Dag 2 startet på moteshowet til Munthe ♥ Dette var vi spente på da det var utrolig bra sist vi var på Fashion Week, og det skuffet ikke. Flinke modeller viste frem et kult plagg etter et annet, og i kjent Munthestil så vi mange kjoler og bluser i lett stoff som danset på kroppene til modellene nedover runawayen. Munthe er modig på både farger og print, og det får de til på et spektakulært vis. Nok en gang digget vi kolleksjonen.

Etter et fantastisk show dro vi videre på innkjøp til Baum, og her ble vi i ekstase. Den nye kolleksjonen er helt RÅ, og vi la inn en stor ordre som vi gleder oss helt vilt mye til å se i hyllene våre! Her klaffet absolutt alt med både farger, print og passform. Vi kommer til å få nydelige kjoler, skjørt og bluser sammen med kule dressbukser og nydelige kåper. Ja takk – til alt! 

Ganni sitt moteshow sto for tur, og vi var veldig spente på å se neste kolleksjon. Temaet var angels, og modellene kom ut med glitrende øyelokk og flotte kreasjoner. Ganni er et særegent merke som alltid treffer blink på hva vi kvinner liker. Vi kunne som vanlig se mye print, men også veldig mange helhvite antrekk og nedtonede plagg. I tillegg så at vi oransje var en farge som gikk mye igjen. Det var et flott show med mye girlpower.

Vi avsluttet oppholdet vårt på moteshowet til Baum Und Pferdgarten. Vi var spente på å se hvordan de valgte å style modellene til runawayen ettersom vi allerede hadde vært på innkjøp. Da vi kom frem til lokasjonen var det en gigantisk storskjerm som hadde nedtelling til «showtime». Lokalet var helt mørkt i motsetning til forrige show der gulvet var av glossy folie og hadde fargesterke vegger. Da showet endelig startet var modellene opplyst i hver sin spotlight, og vi kunne se film av runawayen på storskjermen. Selv om lokalet var i en helt annen stil en sist ble forventningene om en fargefest innfridd. Det er ingenting som er kjedelig med Baum, og plaggene kom til sin fulle rett i spotlighten. Denne opplevelsen var en perfekt avlutning på to fine fager i Købenahavn, og på et blunk vil nok nyhetene komme til butikken.

Synes dere det er gøy å få et innblikk på Fashion Week? ♥ Husk å følg oss på Snapchat for å se mer «behind the scenes».

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Chloè: The C – Series

Chloè har kommet med en helt ny, helt fantastisk og helt perfekt serie innen tilbehør som heter C-serien! Dere som følger oss på Instagram har allerede sett mye til disse lekre veskene og fine skoene, og utvalget vårt er stort! Nå har vi fått mange vakre nyheter fra det franske motehuset i drømmende farger og…

Høyer Trondheim

Nyheter fra Munthe

Vi har fått inn en mengde flotte nyheter fra det danske merket Munthe! Kolleksjonen består av delikate farger med lekne print og selvsagt de metalliske detaljene som setter prikken over i’en! Martine og Emily gir deg en smakebit ♥   MARTINE Martine har på seg en nydelig kjole med en fantastisk passform! Den har knyting i…

Dame

Dreamy News!

En ny sesong er sakte med sikkert på veg, og heldigvis kommer det mange fine kjoler med den! 😀 I dag viser Emily og Martine frem to nyheter vi ønsker oss nå! EMILY Emily har på seg en enestående kjole fra Munthe. Vi elsker det knæsje fargespillet på det delikate materialet. Den har akkurat passe…

Dame

Favoritter fra salget!

Det er digg å finne skikkelig gode kupp på salg som man får brukt mye også i høst! Derfor vil vi vise frem litt myk strikk fra By Malene Birger som du nå får HALV pris på både hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden. Vi sender også salgsvarer, og du kan enkelt betale med Vipps…

Herre

Nyheter fra J. Lindeberg

Nyhetene fra J. Lindeberg er både sporty og casual, og akkurat nå har vi fått mange stilige nyheter til butikken. I dag viser Sverre frem en smakebit. Genser J. Lindeberg 699,- T-skjorte J. Lindeberg 699,- Briller 1449,- Bukse Jacob Cohen 3899,- Sko Common Projects 3399,- 

Herre

Parajumpers – Herre

Parajumpers har et fantastisk rykte, og det er ikke uten grunn! Dette er jakkene som er skapt for den nordiske garderoben, og som ikke går på bekostning av stil! Vi har flere modeller hos både Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og i dagens blogginnlegg viser vi frem utvalget til herre!   Parajumpers Kodiak Dette er…