24.
sep - 2017

DEN STORE JAKKEGUIDEN FOR HERRE

Høsten er offisielt her, og det er på tide å finne frem de varmeste og mest isolerende klærne man eier. Vi i Høyer Trondheim har mye å velge mellom, enten du har behov for en deilig dunjakke eller en sporty hverdagsjakke har vi akkurat det du trenger.
Marius og Martin viser frem utvalget.

(Vi har tidligere laget en egen guide for Parajumpers, klikk her for å se den)

Klikk her for å se den store jakkeguiden for dame ♥

MONCLER

Moncler har varmet folk siden 1952. Jakkene er elsket av Ola og Kari Nordmann, men også av kongelige og kjendiser. De har modeller egnet for den norske kulden, men også for en mild vinterdag.  (Klikk her for å lese mer om merket)

12 299,-

  

9 199,-

NORWEGIAN RAIN

Norwegian Rain er et prisvinnende, bergenbasert merke, kjent for sine høyteknologiske kvalitetsjakker. Funksjon går ikke på kompromiss av stil. Jakkene er utrolig flotte, og i vårt skiftende vær er den et must i garderoben.

6 299,-

6 899,-

ASPESI

Aspesi er for deg som liker tidløse plagg som aldri går av moten, og det er et must når man kjøper en kvalitetsjakke man skal bruke år etter år. De har en «no-logo» filosofi som betyr at de ikke ønsker å ha prangende detaljer på jakkene, men at de er gjenkjennelige i kvalitet og stil.

 

 

6 699,-

3 599,-

SCANDINAVIAN EDITION

Scandinavian edition har jakker som er stilrene og urbane. Det er tekniske jakker som egner seg like godt på eventyr som en rolig byvandring en søndags formiddag. Dette er jakken for deg som liker å beholde stilen samtidig som varmen 😉

5 599,- 

4 4 299,-

BARBOUR

Barbour leverer stilige jakker med røffere design. De har beskyttet mennesker mot vær og vind siden 1894, og er fortsatt i familien det hele startet i. Dette er voksjakker av høyeste kvalitet. I en annonse fra 1908 står det at de egner seg fisking, kjøring, «yachting», skyting og gåing. Det samme gjelder fortsatt 😉 Uansett hva du liker å gjøre, så er dette en jakke som er egnet for det meste.

3 299,-

3 199,-

COLMAR

Det som kjennetegner Colmar er at de har en sporty look som kler de aller fleste, og at de er i en upåklagelig kvalitet. Disse jakkene er perfekte til deg som er glad i å gå en tur i naturen, eller om du skal på en liten tur i byen. Denne modellen beskytter mot vær og vind. Les mer om Colmar her. 

3 499,-

WOOLRICH

Woolrich er en av de aller varmeste jakkene vi har. Den passer perfekt for den norske vinteren med sine mange minusgrader. Denne kommer også i sort, og har en flott pelskrage.

7 499,-

Vi har flere modeller og forskjellige farger i butikk. Vi hjelper gjerne til for å finne din favoritt ♥

 

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits