14.
sep - 2017

MAUD OG FRAM

MAUD og FRAM har ikke vært i hyllene våre lenge, men har blitt tatt veldig godt imot. Det er ikke så rart når kolleksjonene består av særegne, men anvendelige plagg. Vi har fått inn alt fra lekre kåper og vester til kule collegegensere og strikk. Lene Marie og Frank viser et antrekk fra hver av merkene på taket av Trondheim – nemlig Festningen.

«Forward means rewind»

FRAM har en fantastisk flott kolleksjon for høsten, med klær designet for den moderne mann og med tanke på våre forfedre. FRAM er en hyllest til en tid der klær ble laget for å vare. Gode tekstiler i fantastisk kvalitet beviser dette.

Frank er kledd i FRAM fra topp til tå, og mener dette er det ultimate høstantrekket. Både genseren og vesten har mye ull i seg. Genseren har høy hals som holder godt på varmen samtidig som vesten isolerer mot kulde. Buksen er i høstens trendmateriale – kordfløyel. Det er et tykkere materiale som passer perfekt i høstgarderoben. Skjerfet fra FRAM setter en varm tone til antrekket. FRAM har også kommet med klassiske boots i semsket skinn.

Bukse FRAM 1 499,-, Genser FRAM 2 499,-, Vest FRAM 2 999,-, Skjerf FRAM 699,-, Sko FRAM 2 999,-

 

«Channel your inner Queen with MAUD»

Høyer-jentene har falt pladask for MAUD, og det er vanskelig å plukke ut sine favoritter. MAUD har en gjenkjennelig kolleksjon med plagg som skiller seg ut. Enten om det er en nydelig jumpsuit, eller en casual genser vises det at det er MAUD du bærer.

Lene Marie har på seg en vakker kåpe som kan bli brukt år etter år uten å gå av moten. Vi elsker den kalde og duse fargen. Hun har også på seg en varm lue fra MAUD som vi har fått inn i mange forskjellige farger. Ettersom kåpen er et blikkfang i seg selv valgte hun et nedtonet antrekk under. En søt bluse med volanger i ermer som samler seg på ryggen sammen med et stilig skjørt i fløyel. Ankelboots fra ATP passer perfekt til antrekket da glidelåsdetaljen også går igjen i skjørtet.

Kåpe MAUD 9999,-, Bluse MAUD 1 499,-, Skjørt MAUD 1 499,-, Lue MAUD 499,-, Sko ATP 3 499,-

Vi har et stort utvalg i alle butikkene våre, du er velkommen innom for å finne dine favoritter ♥

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits