24.
aug - 2016

The Choo story

No, not shoes. Choos, Jimmy Choos.

Penang, Malaysia – 15. November 1948
En Malaysisk familie, som hadde vært skomakere i generasjoner, fikk et nytt tilskudd.
Opprinnelig het han Jimmy Chow, men en liten skrivefeil i fødselsattesten ga ham navnet som i dag har blitt et av de største merkenavnene i moteverdenen:

Jimmy Choo

Jimmy Choo ble, som fortalt, født i en familie med en stor lidenskap for sko og skomakeri. Det sies at han allerede i 11årsalderen laget sitt første skopar.
Jimmy Choo fullførte skolegangen hos det som i dag er kjent som London College of Fashion. Studiene finansierte han ved å jobbe som vasker på en skofabrikk.
Da han var ferdigutdannet åpnet han sin egen butikk i en gammel sykehusbygning.
Hans kreasjoner fikk raskt oppmerksomhet. Allerede i 1988 oppdaget motemagasinet ”Vogue” hans design, og i 1990 ble han utnevnt som den tidligere kronprinsessen av Storbritannia sin egen, trofaste skomaker.

England's Princess Diana arriving in short light blue dress at the Royal Albert Hall for a performance of Swan Lake by the English National Ballet. (Photo by Ken Goff//Time Life Pictures/Getty Images)

Bilde lånt fra http://www.jimmychoo.com 

I 1996 ble merket Jimmy Choo Ltd etablert, og siden da har kreasjoner med hans navn blitt noe de fleste av oss sikler etter.
Det lages sko som passer oss alle. Enten det er behagelige pumps til jobben, kule sneakers til en tur på byen, eller de vakreste modeller en hver kvinne fortjener å ha på foten den dagen hun gifter seg.

jimmychoo
Flere store navn har lagt sin elsk på Jimmy Choo. Her har du øverst fra venstre: Natalie Portman, Rihanna, Sandra Bullock, Presidentfruen Michelle Obama, Beyoncé, og Kronprinsesse Kate av Storbritannia.
(Alle bilder lånt fra: http://row.jimmychoo.com/)

Hos Høyer Trondheim kan du finne deg flere modeller fra Jimmy Choo. Er det virkelig et par sko vi på Høyer anbefaler dere å investere i, er det Jimmy Choo.
Vi har nettopp fått inn flere nyheter, blant annet ett nytt ikonmodell par.

NYHETER

Flotte boots, både med og uten hæl. Perfekt til høsten i Trondheim.

IMG_2144

IMG_2173

ICONS

IMG_2105

IMG_2228

IMG_2203

IMG_2174
Heels til enhver anledning. Pumpsene på de to nederste bildene finnes med to forskjellige høyder på hælen. Den kortere er perfekt å bruke på jobb, og den høyere passer til de fleste formelle anledninger.

Vi Høyer-jentene har virkelig lagt vår elsk på Jimmy Choo. Mer behagelige sko skal man lete lenge etter. Kom gjerne innom for å finne noen favoritter blant de flotte modellene.

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits