3.
sep - 2017

Nyheter fra Munthe

På onsdag kunne du lese om det danske merket vi akkurat har tatt inn, Munthe.  Vi har fått inn spennende strikkegensere, lekre kjoler, fuskepels og lette bluser. Vi er hodestups forelsket i hele høstkolleksjonen, og det er ingen tvil om at dette er plagg som vil skille seg ut i garderoben. Munthe setter et særpreg på sine plagg som vi digger!

Kristina og Elisabeth viser frem to antrekk fra Munthe som passer perfekt utover høsten. Dette er plagg man kan pynte opp, gjøre røffere og tone ned. Alt ettersom hva man velger å style det med.

 

KRISTINA

Kristina har på seg et blikkfang av en kåpe. Den lange modellen har flotte kalde farger, og varmer godt. Vi har stylet den med en leken kjole med metalliske detaljer, noe som er typisk Munthe. Lange støvletter fra Stuart Weitzman er et godt valg til antrekket sammen med en klassisk veske fra Chloè. Solbriller fra Chloè setter prikken over i’en. Antrekket er røft samtidig som pent, noe som også er typisk Munthe.

 

Kåpe Munthe 4 299,-, Kjole Munthe 2 999,- Sko Stuart Weitzman 6 599,- Veske Chloè 12 299,-, Solbriller Chloè 2 299,- 

 

ELISABETH

Elisabeth har på seg en vakker kjole i en flott og dyp blåfarge. Dette er en kjole som man kan pynte opp og ned, og når det blir kaldere ute er den også fin med sort strømpebukse. Vi har stylet den med noen favorittsko fra Lanvin og den kortere fuskepelsen fra Munthe. Denne har også et nydelig fargespekter av flotte kalde farger. Vesken fra See By Chloè komplementerer antrekket sammen med solbriller fra Chloè.

 

Kåpe Munthe 3 799,- Kjole Munthe 2 199,-, Veske See By Chloè 3 899,-, Sko Lanvin 4 599,-, Solbriller Chloè 3 199,-

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

 

 

 

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits