10.
mai - 2017

WEEKEND GETAWAY

Dagene blir lengre og temperaturen stiger i takt med humøret. Det er ingen tvil om at sommeren er like rundt hjørnet. Nå har mai endelig ankommet, noe som betyr koselige turer ned til sjøen, vin og reker til venner og spontane helgeturer i det vakre landet vårt. Julie viser frem det perfekte antrekket for denne sesongen.

Topp Tory Burch Bukse Helmut Lang Veske Proenza Schouler Klokke Daniel Wellington 

Helmut Lang byr på komfort og stil i disse lekre buksene, og sammen med en herlig rød topp fra Tory Burch er dette en uslåelig kombo. Toppen har vakre perledetaljer og nydelig passform. Vi har stylet antrekket med en blikkfanger av en veske fra Proenza Schouler, og en flott klokke-nyhet fra Daniel Wellington.

Jakke Colmar Bag By Malene Birger Sko Hogan

Som vi alle vet er det ikke bare solskinnsdager i en norsk sommer. Da er det viktig å ha noe som varmer godt, men samtidig ser helt fantastisk ut. Jakken fra Colmar innfrir på alle mulige måter. Ermene er noe kortere på denne modellen, som gir et kult uttrykk og piffer opp ethvert antrekk. Gode sko er også helt nødvendig når man nyter lange dager ute i godt selskap. Sko fra Hogan betyr høy kvalitet, og er en absolutt drøm å gå i. Samtidig er de nydelige å se på. Skoene kan like gjerne brukes med kjoler og skjørt som bukser og shorts. Dersom du er på utkikk etter en romslig bag bør du ta en titt på den fra By Malene Birger. I den har du god plass til et par ekstra antrekk og nødvendigheter for noen dager borte.


Solbriller Quay 

Når solen titter frem er det viktig å ha fine solbriller til å toppe antrekket. Quay har mange flotte modeller denne sesongen, og disse med pastellnyanser i glasset passer sammen med ethvert sommerantrekk.

Da er i hvert fall Julie klar til å pakke den perfekte weekendbagen fra By Malene Birger og nyte finværsdagene.

Kom gjerne innom oss i en av våre butikker. Vi hjelper gledelig til for å friske opp nettopp din vårgarderobe. Ser du noe du liker, men får ikke til å besøke oss? Ring oss på 47478000 eller ta kontakt i Messenger på Facebook. VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg.

Foto og tekst: Lene Marie Gåsbakk

Ser du noe du liker?
Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:
Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Ingen kommentarer ennå.

Legg inn en kommentar

Bloggen er levert av Xmedia.

Blogglistenhits